Интериорна, екстериорна и лайфстайл фотография на четиризвездния Хотел Севтополис Медикал & СПА, град Павел Баня.
За мен беше истинско удоволствие да изготвя рекламни кадри за хотел Севтополис. Организацията беше без никакви забележки и всичко протече по
предварително изготвен снимачен план.
Хотелът предлага завидно голям асортимент от лечебни и СПА процедури, на които изготвих рекламни лайфстайл снимки с модели, както и интериорна фотография на помещенията. Ресторантът предлага страхотна кухня с първокласно обслужване и интересен интериор. Тях представих чрез лайфстайл фотография и интериорно заснемане на помещенията. Архитектурата на сградата е внушителна, а градината и минералният басейн пред нея допълват атмосферата, нужна за една пълноценна почивка. Прекрасната гледка към Стара Планина и Средна гора допълват усещането за релакс. С екстериорна фотография, направена по изгрев, залез, както и през деня, пресъздадох красотата, която предлага външната част от хотела. Вътрешният минерален басейн предлага изчистен и стилен интериорен дизайн, с прекрасно нощно осветление.
А сега нека ви представя всички снимки от рекламната фотосесия на хотел Севтополис, с които се надявам да провокирам във Вас желание за почивка.