Интериорна, екстериорна и лайфстайл фотография на четиризвездния Парк и СПА Хотел Марково до град Пловдив.
За мен беше истинско удоволствие да изготвя рекламни кадри за хотел Марково. В продължение на няколко предварително планирани фотосесии, заснех кадри за цялостно представяне в рекламните кампании на хотела. С помощта на маркетинговия отдел, всичко протече по предварително изготвен план и постигнахме желаните резултати.
Хотелът предлага модерна база с множество съоръжения, ресторанти, парк и няколко вида стаи, на които изготвих рекламни лайфстайл снимки с модели, както и интериорна фотография на помещенията. Ресторантът предлага първокласна кухня и интересен интериор. Тях представих чрез лайфстайл фотография и интериорно заснемане на помещенията. Хотелът е разположен в подножието на Родопа планина с чудесна гледка към зелените гори. За да пресъздам усещането, което ще изпитат гостите, направих кадри на стаите с гледка към планината, както и към сиянието от светлините на град Пловдив. С екстериорна фотография в синия час, пресъздадох атмосферата, която предлага външната част от хотела. Вътрешният басейн предлага стилен интериорен дизайн, с прекрасно нощно осветление, на които направих нощни кадри.
А сега, нека ви представя снимките от рекламната фотосесия, с които се надявам да провокирам във Вас желание да посетите хотела.