Рекламна интериорна, екстериорна и въздушна фотография на четиризвездния Хотел Jägerhof в град Пловдив.
За мен беше истинско удоволствие да изготвя рекламни снимки за Хотел Jägerhof. В две предварително планирани фотосесии заснех кадри за цялостно представяне на хотела в различни рекламни медии и кампании. С помощта на професионалистите от екипа на Jägerhof, всичко протече по изготвения план и постигнахме желаните резултати.
Комплексът предлага множество съоръжения с модерен и уютен дизайн от висок клас – ресторант, няколко вида стаи, лоби бар, конферентен център, фитнес, както и прочутата едноименна бирария, в съседство на хотела. Представих вътрешността на помещенията с интериорна фотография в различни моменти от деня, както и нощни снимки. Хотелът разполага със завидно голям и развит конферентен център с 5 вида зали,  на които изготвих интериорни снимки в няколко различни подредби на всяко помещение. За да пресъздам усещането, което ще изпитат гостите, направих интериорни снимки по залез и в син час. С екстериорна фотография през деня и нощта, пресъздадох атмосферата, която предлага външната част на хотела, показвайки интересната архитектура на сградата от различни гледни точки.
А сега, нека ви представя снимките от рекламната фотосесия, с които се надявам да провокирам във Вас желание да посетите хотела.